Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Lance Armstrong maakt reclame voor bier - Bicycletta

Lance Armstrong maakt reclame voor bier

Is Lance Armstrong op zoek naar nieuwe inkomsten? De Texaan, die een claim van ettelijke miljoenen euro’s boven het hoofd hangt, verblijft op dit moment in Nieuw-Zeeland om daar een reclamevideo voor een biermerk op te nemen. Het gaat om promotiewerk voor het bier Steinlager dat gebrouwen wordt door Lion.

De Amerikaanse ex-renner treedt op in een video, genaamd ‘The Consequence’. De verhaallijn daarvan is dat mensen bereid zijn om alle risico’s van de wereld te nemen als ze succes voor het grijpen hebben. Volgens de brouwerij is Lance Armstrong de geknipte persoon voor dergelijke rol in zo’n reclameboodschap. De oud-renner won zeven maal de Tour de France, maar moest alle zeges inleveren na zijn bekentenis over dopinggebruik.

Of de reclameboodschap goed uitpakt voor de bierbrouwer, is nog maar afwachten. Intussen is er vanuit hun klantenbestand behoorlijk wat kritiek gekomen. Zij vinden het jammer dat hun favoriete biertje gekoppeld wordt aan een dopingzondaar.

Photo credits: AP