Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Bianchi Trofee stelt kalender 2017 voor - Bicycletta
openingsclassic Bianchi Trofee

Bianchi Trofee stelt kalender 2017 voor

De Bianchi Trofee is een reeks recreatieve fietstochten in het Pajottenland en de Denderstreek. Iedereen is vrij om aan deze organisaties deel te nemen. Bovendien is er op iedere rally een bevoorrading voorzien. Je hoeft geen fervente fietser of wielertoerist te zijn om eens deel te nemen aan een rally van de Bianchi Trofee. De meeste ritten zijn zeer geschikt om ’s zondags er eens met de fiets op uit te trekken.

 

Bianchi Trofee 2017

Alle informatie vind je op www.bianchitrofee.be