Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Crashtag lasert jouw gegevens in personaliseerbare dog tag - Bicycletta

Crashtag lasert jouw gegevens in personaliseerbare dog tag

Het Amerikaanse Crashtag is zeker niet de eerste fabrikant die een item ontwikkelde waarop basisgegevens in een oogopslag kunnen afgelezen worden bij een crash, of waarin scanbare codes of links verwerkt zitten. Wat ze wél toevoegen is een creatief stijlelement en indien gewenst ook een flessenopener.

De dog tags zijn vervaardigd uit titanium, waarin persoonlijke info gelasert wordt langs de ene kant en waarop een personaliseerbaar embleem of logo op de andere staat te blinken. De tag weegt slechts 4 gram en hangt vast aan een fijne nylonkoord die dichtklikt via een stel magneten. In het geval van een crash kunnen reddingsmensen het ding dus losmaken zonder veel gesleur.

image

Naast de hulpinfo bevat de tag ook ruimte voor een QR code, die het mogelijk maakt om sociale rijders vlotter dan ooit contactgegevens te laten uitwisselen. Over inschrijvingskosten voor jouw online Crashtag-profiel is de fabrikant duidelijk: die zijn er niet en zullen er ook nooit komen.

Voor 29,95 dollar haal je de Crashtag in huis.

 

image

image