Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Nieuwkomer Redfrog richt pijlen op vrouwelijke fietser - Bicycletta

Nieuwkomer Redfrog richt pijlen op vrouwelijke fietser

Na een tripje van 8000 km doorheen de VS, raakte Redfrog Athletics oprichtster Jaimee Erickson verknocht aan het idee om zelf met een functionele kledinglijn voor vrouwelijke fietsers op de markt te komen. Het hoofddoel? Kledij maken die even comfortabel zit op als van de fiets. Hoewel er aan vrouwelijke fietskits geen gebrek is, blijven ze estetisch nogal typisch girly. Bloemetjes, vlinders en andere prints blijven de bovenhand houden, en dat is gewoon niet voor alle vrouwen even begeerlijk.

Via een succesvolle crowdfunding campagne slaagde Erickson erin om haar eerste collectie voor Redfrog te lanceren. Deze bestaat op dit moment uit vier core stukken: drie verschillende shirt varianten en een lichte jas, allen gemaakt uit zachte merino wol en een mix van synthetische stoffen die pasvorm en performance perfect moeten balanceren.

Aanvankelijk zullen de vier stukken, die ontworpen zijn om dienst te doen van de lente tot en met de herfstperiode, enkel in het zwart verkrijgbaar zijn, wat te wijten is aan de lage productieoplage. Pre-orderen kan via Kickstarter en leveringen worden rond het einde van april verwacht, zodat ook u de Redfrog merino kit in de lente ter beschikking hebt.

Meer info op http://www.redfrogathletics.com/.

image

image

image

image

image