Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Canyon speelt toekomstmuziek af met hun Recognizer TT - Bicycletta

Canyon speelt toekomstmuziek af met hun Recognizer TT

Dit futuristisch ogende gevaarte heet de “Recognizer” en wordt ons gebracht door het Duitse Canyon, met dank aan designer/jobstudent Marius Torterat, conceptbouwers Kegelmann Technik en SRAM. Wat dit precies is, is een studiemodel, zoals we dat vaker al eens te zien krijgen in de autoindustrie. Dergelijke conceptontwerpen nemen natuurlijk een loopje met wat in werkelijkheid op grote schaal realiseerbaar is (let bijvoorbeeld op het stuur dat volledig vaststaat), maar men kan ze wel als een soort glazen bol beschouwen waarin de toekomstige stijlkenmerken van een fabrikant verscholen zitten. En wat mij betreft ziet die toekomst er bijzonder rooskleurig uit. Serieus, dit ding lijkt 50 km/u te gaan in stilstand. En als het van Canyon afhangt moeten we schijfremmen zo te zien nog niet helemaal afschrijven.

Voor de design freaks onder jullie voeg ik nog even de link naar het Pinterest moodboard toe dat ontwerper Torterat bijhield tijdens het creëren van dit knap staaltje ingenieurschap.

canyon-recognizer-07 canyon-recognizer-08 canyon-recognizer-09 canyon-recognizer-10

canyon-recognizer-01 canyon-recognizer-02 canyon-recognizer-04 canyon-recognizer-05 canyon-recognizer-06