Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Trek Domane biedt drie keer meer flexibiliteit - Bicycletta

Trek Domane biedt drie keer meer flexibiliteit

De Amerikaanse fietsconstructeur Trek biedt drie keer meer flexibiliteit in de geheel nieuwe Domane SLR. Van origine is de Domane een endurance racefiets van Trek die al in 2012 werd uitgebracht. Sindsdien heeft Trek onderzoek gedaan naar wat er verbeterd kon worden aan de meest unieke eigenschap van de Domane, namelijk de IsoSpeed decoupler. De nieuwe Domane heeft een doorontwikkelde verstelbare IsoSpeed decoupler en biedt daarom de ideale afstelling voor elk type fietser.

De overige twee baanbrekende technologieën vinden we terug aan de voorzijde. Een IsoSpeed decoupler in het balhoofd van de fiets en een IsoCore racestuur. Het resultaat van deze verbazingwekkende drievoudige technologie is dat de energie van trillingen beter wordt geabsorbeerd dan bij alle andere racefietsen. In de laagste stand, van de verstelbare IsoSpeed decoupler, wordt 14% meer verticale doorbuiging gerealiseerd aan de achterzijde van het frame, 10% extra doorbuiging aan de voorzijde en 20% minder trillingen ten opzichte van een standaard carbon stuur. Kortom, deze Domane is het racepaard van Trek om te gebruiken op de Vlaamse kasseien.