Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
AG2R rijdt volgend jaar op nieuw fietsmerk 'Factor' - Bicycletta

AG2R rijdt volgend jaar op nieuw fietsmerk ‘Factor’

AG2R La Mondiale ruilt na vier jaar Focus voor een nieuw fietsmerk. Factor zal de Franse wielerploeg van van racefietsen voorzien.

Factor Bikes, waarvan ex-prof Baden Cooke mede-eigenaar is, maakt in 2017 haar debuut in de WorldTour. AG2R La Mondiale maakt volgend jaar gebruik van de modellen O2, ONE, ONE-S. De tijdritfiets is nog in volle ontwikkeling. Factor Bikes is ambitieus, want ze willen met Romain Bardet de Tour de France winnen en daarmee Bernhard Hinault (1985) opvolgen.

Photo Credits: Factor Bikes