Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Movistar stelt nieuwe wielerkleding voor - Bicycletta

Movistar stelt nieuwe wielerkleding voor

Het Spaanse Pro Tour team Movistar heeft zijn herwerkte wieleroutfit voor 2017 voorgesteld. Er zijn slechts subtiele veranderingen ten opzichte van 2016 op te merken.

Movistar stelde vorige donderdag zijn wielertenue voor op een evenement in Londen. De Britse wereldkampioen tijdrijden Alex Dowsett en Jim McFarlane van de Schotse kledingfabrikant Endura onthulden de herwerkte teamkledij.

Op het eerste zicht wijkt het shirt amper af van de 2016 versie. De donkerblauwe achtergrond en de groene ‘M’ werden behouden. Als we verder kijken zien we dat de ‘M’ niet langer in 3D weergegeven wordt en dat de naam Movistar niet meer te zien is op de voorzijde.

Gelet op de enorme populariteit van het shirt én het gegeven dat ze zeer herkenbaar zijn in het peloton, is het geen verrassing dat er weinig aan het wielershirt gesleuteld werd.

dowsett-movistar-2017