Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Bell Zephyr, topmodel onder de fietshelmen - Bicycletta
Fietshelm Bell Zephyr

Bell Zephyr, topmodel onder de fietshelmen

Na 4 jaar ontwikkelen is de Zephyr is het paradepaardje van Bell  als het gaat om ontwerpen van fietshelmen. Van een low-profile ontwerp tot de integratie van MIPS in het nieuwe Float Fit Race systeem, geen enkel detail werd over het hoofd gezien.

Met het succes van MIPS ging Bell terug naar de tekentafel om opnieuw te denken over de binnenkant van de helm. Waar Bell mee eindigde was een volledig nieuwe benadering van zowel het verstelsysteem als het MIPS-glijvlak. Minder lagen betekent meer stabiliteit.

Het begint met Progressive Layering-technologie , een bundeling van twee EPS-segmenten met verschillende samenstellingen, om zo een eventuele impact te kunnen beheersen. De algemene vorm, getest en opnieuw getest in ons testlab van wereldniveau, combineert all-round prestaties met aerohead koeling ventilatie. En het nieuwe Float Fit Race bevestigingssysteem, in hoogte en breedte verstelbaar én met een eenvoudig te bedienen knop, is geoptimaliseerd voor het nieuwe geïntegreerde MIPS-systeem. Samen creëren ze een briljant gestroomlijnde oplossing voor het verminderen van rotatie krachten met nul compromissen in comfort en pasvorm. Precies wat u nodig heeft voor uw langste en moeilijkste dagen in het zadel.

Geïntegreerde MIPS

Door het ontwerpen van een MIPS glijvlak direct in het Zephyr fit systeem, vermindert Bell de complexiteit en het gewicht (slechts 263 gram) en biedt het een kleinere pasvorm en betere algemene fit.

De Bell Zephyr is te koop voor 175 euro in vijf verschillende kleuren.

 

zephyr-mips_mt-gloss-retsear-blk_l

 Volg jij ons al op Facebook? Blijf op de hoogte van het laatste productnieuws. www.facebook.be/bicycletta