Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Shimano brengt topschoen S-PHYRE op de markt - Bicycletta
Shimano S-phyre

Shimano brengt topschoen S-PHYRE op de markt

Na maanden van testen met de beste renners ter wereld, heeft Shimano de naam en kenmerken bekendgemaakt van de schoenen waar iedereen de afgelopen maanden naar vroeg: S-PHYRE. De nieuwe schoenen zijn vanaf 1 november beschikbaar.

De S-PHYRE is de ultieme topschoen die voldoet aan Shimano’s ambitie om de beste technologische oplossingen te bedenken in de fietsindustrie. S-PHYRE heeft als belangrijkste doel: de krachtoverbrenging maximaliseren en efficiënt gebruik maken van de samenhang tussen de fiets, schoenen en de beweging van de renner. Kortom, een combinatie van natuurkunde, fysiologie en synergy.

De S-PHYRE RC9 schoen werd afgelopen seizoen uitgebreid getest door de profrenners van Giant-Alpecin.

De eendelige buitenkant is gemaakt van soepel, stretchbestendig en zeer ademend Teijin Avail microfiber synthetisch leer, met geperforeerde ventilatieopeningen en past om de voet zoals een handschoen om de hand. Het sluitmechanisme bestaat uit twee onafhankelijke BOA IP1’s met draadveter om snelle en nauwkeurige aanpassingen mogelijk te maken. Het gewicht per schoen bedraagt 232g. De schoenen worden afgewerkt met een ultra- stijve carbon zool. De RC9 is verkrijgbaar in blauw, zwart , wit en geel van maat 36-48 inclusief halve maten en brede fitting opties.

 s-phyre-blauw s-phyre-wit s-phyre-geel