Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
La Marmotte: het is (bijna) zover! - Bicycletta
La Marmotte, Kim is er klaar voor.

La Marmotte: het is (bijna) zover!

Het is zover! Sinds 1 februari ben ik aan het toewerken naar deze week, naar die fameuze 2de juli, La Marmotte. 228 uur getraind tot op de dag van vandaag, met nog enkele kleine trainingen te gaan, en een kleine 6000 km gereden. Het is ingrijpend geweest, dat staat vast. Elke week hebben we moeten puzzelen om die trainingsuren in de planning te krijgen, naast de full time job en het sociale leven.

Ik moet zeggen dat ik de vrienden naast het fietsen wat heb moeten verwaarlozen, waarvoor mijn excuses! Ik beloof mijn sociaal leven vanaf 3 juli weer op te nemen. Of dit alles het waard was? In eerste instantie zou ik zeggen dat ik dat pas kan zeggen op de avond van komende zaterdag, maar als ik er even bij stilsta, dan zeg ik nu al volmondig JA. Of ik het opnieuw zou doen? Waarschijnlijk niet, of toch niet de eerst volgende jaren. Het sporten mag in de komende periode toch iets vrijblijvender.

Ik heb het geluk dit avontuur gedeeld te hebben met mijn lieve ventje, Jeroen. Hadden we dit niet samen kunnen doen, dan hadden we ook onze quality time moeten plannen, nu hebben we deze vooral op de fiets doorgebracht en hebben we elkaar kunnen motiveren op mindere momenten en hebben we het geluk gedeeld op de goede momenten.

IMG_20160504_154314 IMG_20160507_160328

Daarnaast zijn er ook Koen en Rik, de 2 andere leden van Team Marmotte, die de laatste maanden ook alles gegeven hebben om te staan waar ze nu staan. Ik wil jullie vragen, lieve lezers, om voor ons alle 4 te duimen nu zaterdag.

IMG_20160619_104547 IMG_20160501_142042

Op dit moment zitten we reeds in de Alpen, een weekje op voorhand om ons lichaam de kans te geven aan de hoogte te wennen, ervaringen te delen met andere Marmotters, héél veel te eten en te drinken en nog wat hoogtemeters op te doen. Het ziet er naar uit dat de weergoden ons alleszins goed gezind zijn deze week, niet te warm, niet te koud en niet te nat.

IMG_20160627_075843

Ik vond het heel fijn om over mijn ervaringen te schrijven en deze met jullie te delen. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit alles te lezen en als één van jullie ooit aan dezelfde uitdaging begint, dan help ik graag verder met nog wat ‘tips & tricks’. Jullie horen alleszins nog één keer van mij, volgende week, hopelijk met euforisch nieuws. Kaarsjes branden en duimen mag!