Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
De weg naar La Marmotte wordt stilaan korter - Bicycletta

De weg naar La Marmotte wordt stilaan korter

Sorry dat ik jullie opnieuw een weekje heb verwaarloosd. Nu we niet meer aftellen in weken, maar in dagen (nog 32!), raken die dagen ook meer en meer gevuld. De ritten worden langer en zwaarder, maar ook zoveel leuker! De laatste twee weekends reden we 2 prachtige ritten in onze Ardennen, de La Chouffe en de Tour de Namur, goed voor respectievelijk 165 en 130 km met heel wat hoogtemeters. We beginnen stilaan onze gemiddelde snelheden omhoog te trekken, zonder op het einde van de rit doodmoe te zijn. We gaan vooruit, ik voel het in alles!

IMG_20160521_213252 IMG_20160528_144056

Laatst zei iemand tegen me dat de weg naar het doel eigenlijk mooier is dan het doel zelf. En ik moet zeggen dat ik het daar helemaal mee eens ben. Tijdens het trainen heb ik al zoveel gezien en zoveel genoten. Het weekend van de La Chouffe bijvoorbeeld kozen we ervoor om in de Ardennen te blijven voor een welverdiende BBQ. We verbleven op camping C&P Buitensport, een van de mooiste plaatsen waar we reeds stonden met de Rimor. Na de BBQ genoten we nog van een kampvuurtje, vlak naast een riviertje. De warmte van het vuur op het gezicht, een buikje vol en lege tintelende benen, beter als dat wordt het toch niet makkelijk.

IMG-20160530-WA001 IMG-20160530-WA000 IMG_20160522_101234

Ook tijdens de ritten kan ik zo genieten van het zicht. Dan probeer ik foto’s te nemen om jullie te laten meegenieten, maar die tonen nog geen 10% van hoe het er in het echt uiziet (of dan in mijn gsm plat). Dus ik kan jullie alleen maar aanraden om deze ritten ook eens te fietsen, dan maak je ook direct kennis met enkele van de zwaarste beklimmingen in België, de Haussire, de Rue Saint-Roch en de Triple Mur de Monty. Toch wel enkele smeerlapjes eigenlijk! Ben blij dat ik deze ook weer op mijn conto kan schrijven.

IMG_20160528_131246 IMG_20160528_113519 IMG_20160528_100143

Het enige nadeel aan het fietsen momenteel, is dat ik binnenkort best eens met enkel armen- en beenstukken onder de zonnebank kruip om die afgetekende fietsbroek, korte mouwen en fietshandschoenen weg te krijgen. Heel galant onder een kleedje is dat niet, zeker niet als dat kleedje wat korter is dan de gemiddelde fietsbroek. Een foto daarvan kunnen jullie volgende week zien :D.