Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Onze shop is online - Bicycletta
T-shirt Mont Ventoux van Bicycletta

Onze shop is online

Al een tijdje fan van Bicycletta? Dan hebben we goed nieuws want vanaf vandaag kan je bij ons ook terecht voor t-shirts en posters.

De eerste collectie die we lanceren heet de ‘Summit Icons Collection’, met de Mont Ventoux, Galibier en Alpe d’Huez in de hoofdrol. Het eerste t-shirt dat we uitbrengen heeft een uniek design van de Mont Ventoux. Staat deze mythische beklimming al op je palmares? Dan is dit beslist wat je wil dragen. Het t-shirt wordt geleverd in luxeverpakking.

mont-ventoux-t-shirt t-shirt-mont-ventoux

Of wordt het tijd om je interieur te verfraaien? Dan kan één van onze posters je zeker bekoren.

Bicycletta posters Mont Ventoux, Galibier, Alpe d'Huez

Bestellen is heel gemakkelijk. Na betaling krijg je je bestelling gewoon thuisgestuurd via Bpost.

Je vindt onze shop in het hoofdmenu of op shop.bicycletta.be.