Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Fietsrit in de kijker: Parel van het Pajottenland - Bicycletta
Parel van het Pajottenland wtc t klieksken

Fietsrit in de kijker: Parel van het Pajottenland

Op 26 maart 2016 organiseert WTC ’t Klieksken uit Liedekerke opnieuw zijn semi-klassier ‘Parel van het Pajottenland’.

Wat de omlopen betreft heeft de organisatie dit jaar een nieuw parcours uitgetekend, als ideale voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen. Zij kozen bewust voor een regio ver weg van van alle gebruikelijke wegen van de voorjaarsklassiekers.Verkeersarme en landelijke wegen, zonder kaseistroken. Wie Pajottenland zegt, denkt in de eerste plaats aan rustige kleine wegen, steeds op en af. Het glooiende parcours is zeker niet  moeilijk, doch 500 meter vlakke wegen komt men niet tegen in het Pajottenland en omstreken. De regio Pajottenland en Henegouwen is voor een wielertoerist werkelijk een droom en een pracht om door te fietsen. De langste tocht van 130 km telt 850 hoogtemeter.

Extra info vind je in onze kalender. De parcours staan op de website van de organisator www.klieksken.be.