Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Twaalf jaar geleden verloor de wielerwereld Marco Pantani - Bicycletta
marco pantani les deux alpes

Twaalf jaar geleden verloor de wielerwereld Marco Pantani

Twaalf jaar geleden werd het levenloze lichaam van Marco Pantani aangetroffen in hotel Le Rose. Tot op vandaag weer niemand wat de precieze doodsoorzaak is. Fans hebben een petitie opgestart om het onderzoek naar zijn dood te heropenen. Wie de petitie graag ondertekend kan dit hier doen: Teken petitie

Maar 14 februari is ook de dag van de liefde. En dat is wat Marco Pantani alle wielerfans gegeven heeft. Liefde voor de sport. Daarom blikken we terug op één van zijn mooiste overwinningen. Een rit in de Tour van 1998, die hij ook won. Pantani komt aan op Les Deux Alpes nadat hij zijn grootste rivaal Jan Ullrich reeds in de vernieling gereden heeft op de Galibier, en dit in verschrikkelijke weersomstandigheden. Geniet nog eens van deze prachtige beelden.