Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Yoann Barelli over Whistlers mountainbiketrail met de crossfiets
yoann barelli

Met de crossfiets over mountainbiketrails? Voor Yoann Barelli is het kinderspel

Krijg je ook nooit genoeg van offroad fietsen? Yoann Barelli toont zijn skills met de crossfiets

Yoann Barelli is een Franse endurobiker uit Nice die eveneens in Whistler, Canada woont. Met zijn GoPro Hero 4 maakt hij ook coole filmpjes van zijn avonturen op de fiets. Yoann rijdt voor het Giant Factory Off-Road Team en toont mooi aan dat Giant niet enkel prachtige, maar ook behoorlijk stevig materiaal levert. Kijk zelf gerust hoe hij zijn indrukwekkende techniek toont op de mountainbiketrail van zijn woonplaats in Canada. Met de mountainbike een mooie brok, met de crossfiets halsbrekende toeren!

Krijg je nog steeds niet genoeg hiervan? Bekijk zeker eens Yoanns Instagram: