Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Team Sky ruilt Jaguar voor Ford - Bicycletta
Ford Team Sky

Team Sky ruilt Jaguar voor Ford

Team Sky verandert van autoleverancier. Jaguar moet plaats ruimen voor Ford. Een bijzondere switch, omdat Team Sky vaak met opvallende wagens in het peloton verscheen, waaronder een dikke V8 maar ook een bijzondere SUV en zelfs met de F-type, een tweezitter met 550 pk.

De Ford Mondeo wordt de teamwagen, maar we zijn benieuwd of er ook ‘speciale’ varianten aanwezig zullen zijn in de koers. De Ford Mustang misschien?