Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Garmin introduceert Vario Vision headset - Bicycletta
Garmin Vario Vision

Garmin introduceert Vario Vision headset

Garmin lanceert de Varia Vision, een headset met display die informatie projecteert in het blikveld van de fietser. De headset is eenvoudig op de (zonne)bril te monteren en toont de belangrijkste gegevens van een compatibel toestel zoals prestatiegegevens, route-aanwijzingen, smartphonemeldingen. In combinatie met de Varia achteruitkijkradar waarschuwt Varia Vision de gebruiker voor achteropkomend verkeer.

De Varia Vision heeft een batterijlevensduur van acht uur en is te bedienen met een touchpanel dat handschoenvriendelijk is en ook in natte weersomstandigheden te bedienen is. De fietser kan de aandacht volledig op de weg houden en eenvoudig schakelen tussen de gegevensvelden.

De Varia Vision headset is zowel links als rechts op de bril te monteren en is uitgerust met een ingebouwde versnellingsmeter. De geïntegreerde omgevingslichtsensor in combinatie met een kleuren display zorgt voor een goede afleesbaarheid in alle lichtcondities.