Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Velofollies lokte weer massa fietsers - Bicycletta
velofollies decca

Velofollies lokte weer massa fietsers

Met ruim 37.000 bezoekers heeft Velofollies in Kortrijk haar streven van vooropgestelde doel van 35.000 bezoekers ruimschoots gehaald. De eerste dag noteerde de organisatie al een stijging in het aantal bezoekers met 28 procent ten opzichte van de eerste dag een jaar eerder.

De zes hallen van de Xpo Kortrijk waren gevuld met ruim 300 exposanten die hun producten op de best mogelijk manier voorstelden. Daarnaast konden de bezoekers presentaties van wielerploegen bijwonen en kwamen ook er ook (ex-)wielrenners langs zoals Sven Nys, Serge Baguet en Johan Museeuw.