Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Tyler Farrar leent fiets van fan in Tour Down Under
tyler farrar tour down under

Erg behulpzame toeschouwer redt Tyler Farrar in Tour Down Under

Farrar kon de Tour Down Under bijna verlaten, ware het niet voor een behulpzame toeschouwer die hem verder hielp

Tyler Farrar, Team Dimension Data, kwam in de derde rit in Australië ten val. Zijn fiets kon niet meer verder, hijzelf gelukkig wel nog. Een toeschouwer hielp hem dan maar uit de nood.

https://twitter.com/ridemediaHQ/status/690035547755126786/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

De sympathieke wielerfan leende Farrar zijn racefiets uit, waarop hij de rit toch kon uitrijden. Omdat hierop andere pedalen waren gemonteerd mocht Farrar zelfs de schoenen van zijn reddende engel lenen, die bij wonder nog eens dezelfde schoenmaat had.

Team Dimension Data was de man eveneens erg dankbaar en liet hem meerijden in de volgwagen. Aan de finish stond Tyler Farrar erop dat zijn redder een outfit van het team kreeg, al moest hij er zijn eigen reservekleren voor opofferen. We zijn benieuwd naar wat de man zijn vrienden zal vertellen als die zijn Stravaprofiel zien!