Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Sven Nys lanceert trailer voor docufilm 'Het laatste jaar' - Bicycletta
sven nys het laatste jaar docufilm

Sven Nys lanceert trailer voor docufilm ‘Het laatste jaar’

Sven Nys heeft vandaag de trailer gelanceerd van zijn docufilm, Het laatste Jaar, die binnen ruim een maand in première gaat. Kinepolis Antwerpen krijgt op maandag 29 februari de primeur. De Kannibaal van Baal fietst zich tijdens een inspanningstest helemaal in het zweet.

Sven Nys wordt tijdens zijn afscheidsjaar al een hele tijd gevolgd door een cameraploeg. Het resultaat van een jaar filmwerk van regisseur Jan Vandermotte in het zog van de Balenaar krijgt u dus straks te zien in de zalen.

Geniet u ondertussen hier van de trailer.