Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Spanje is gastland op fietsbeurs Velofollies - Bicycletta
velofollies fietsbeurs gastland spanje

Spanje is gastland op fietsbeurs Velofollies

Velofollies, de grootste fietsbeurs van ons land, opent vandaag voor de tiende keer de deuren in Kortrijk Xpo. Als we de agenda bekijken, valt het op hoe belangrijk dit evenement is voor de sector. Voor de eerste keer is er ook een gastland aanwezig. Spanje krijgt de eer. Organisator Pieter Desmet rekent op 35.000 bezoekers.

Met meer dan 300 exposanten, biedt Velofollies de bezoeker een gevarieerd aanbod. De nieuwe snufjes en trends zijn onder één dak te vinden.

Je kan ook zelf heel wat fietsen testen: er is onder meer een e-bike testzone, een BMX-track en een slowbikeparcours.

Sven Nys
Veldrijdteam Crelan-Vastgoedservice komt in primeur het team en de nieuwe truitjes voorstellen. Sven Nys kiest onze beurs als één van de drie afscheidsmomenten.

Velofollies loop van 15 tot en met 17 januari. Hou onze website in de gaten voor de beursspecials! Meer info: www.velofollies.be

Bron foto: website Velofollies