Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Velofollies: test de BMX pump track - Bicycletta

Velofollies: test de BMX pump track

Vind je jezelf behendig? Bewijs het op de BMX pump track, vanaf morgen tot en met zondag op Velofollies

De pump track op Velofollies is speciaal ontworpen zodat BMX-rijders niet hoeven te trappen. De snelheid erin houden komt dan neer op het stuur goed naar beneden te duwen na elke bult. Kortom: een leuke beproeving voor wie liever aan zijn techniek sleutelt dan aan zijn fiets.

pumptrack2

Zelf proberen? Professionele instructeurs en materiaal staan ter beschikking in alle maten voor wie wil.
Bang (letterlijk en figuurlijk) gezichtsverlies te lijden? De instructeurs geven op geregelde tijdstippen ook spectaculaire demonstraties, zeker de moeite waard!

Velofollies gaat door in Kortrijk Xpo, van 15 t.e.m. 17 januari