Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Adolf Silva slaagt als tweede ooit in dubbele backflip - Bicycletta
adolf silva double backflip

Adolf Silva slaagt als tweede ooit in dubbele backflip

In onderstaand filmpje kan je zien hoe Adolf Silva erin slaagt een dubbele backflip op de fiets uit te voeren

GoPro plaatste deze video op hun YouTubekanaal waarin je vanop de eerste rij kan beleven wat het is om tweemaal een achterwaartse salto in dezelfde sprong te doen. Adolf Silva is hiermee de tweede die dit ooit heeft gedaan, enkel Paul Basagoitia deed het hem voor. Een opmerking bij deze records is dat de sprong over natuurlijk terrein moet gebeuren, waarvoor Silva naar Namibië trok.

 

En hier is te zien hoe Paul Basagoitia erin slaagde