Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Team LottoNL-Jumbo is op zoek naar stagiairs - Bicycletta
Team LottoNL-Jumbo is op zoek naar stagiairs

Team LottoNL-Jumbo is op zoek naar stagiairs

Op dit moment zijn er bij Team LottoNL-Jumbo twee vacatures beschikbaar. Het betreft een stage voor een grafisch vormgever en een stage voor hospitality en business club.

GEZOCHT PROACTIEVE STAGIAIR(E) HOSPITALITY EN BUSINESS CLUB

Voor Team LottoNL-Jumbo zijn we op zoek naar een proactieve stagiair(e) die ervaring heeft met organiseren van evenementen en relatiemarketing. De stage geeft je een unieke kans om ervaring op te doen bij een professioneel wieler- en schaatsteam. De stage duurt van januari 2016 tot en met juli 2016.

GEZOCHT PROACTIEVE STAGIAIR(E) GRAFISCHE VORMGEVING

Voor Team LottoNL-Jumbo zijn we op zoek naar een proactieve stagiair(e) die expert is op het gebied van audiovisuele maar vooral grafische vormgeving. Dat wil zeggen dat je je bezighoudt met beeld en geluid, zoals een videopresentatie, animatie, online videos, het ontwerpen van headers, het ontwerpen van infographics, etc. De stage geeft unieke kans om ervaring op te doen bij een professioneel wieler- en schaatsteam. De stage duurt minimaal vier tot zes maanden en is in overleg voor 24 – 40 uur per week in te vullen.

De uitgebreide vacatures en procedure is te vinden op http://www.teamlottojumbo.nl/werk