Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Mini Cooper levert ploegwagens van Giant-Alpecin - Bicycletta
giant-alpecin-mini-cooper

Mini Cooper levert ploegwagens van Giant-Alpecin

De ploegleiders van Giant Alpecin rijden in 2016 met een Mini Cooper achter het peloton aan. De wielerploeg sloot vandaag een sponsorovereenkomst met de autofabrikant.
De wagens beschikken over 190 pk en kan elke bergetappe moeiteloos aan, laat Giant weten in een persbericht. Ook de sprint is geen probleem voor de Mini. In 6,9 seconden versnelt de wagen van 80 tot 120 kilometer per uur.

Iwan Spekenbrink, ploegleider van Giant: “In het wielrennen worden er hoge eisen gesteld aan de ploegleiderswagen. De Mini Clubman is perfect voor ons team.”

Foto: Giant-Alpecin