Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Giro voegt Empire ACC Reflective toe aan gamma raceschoenen - Bicycletta
Giro Empire ACC Reflective

Giro voegt Empire ACC Reflective toe aan gamma raceschoenen

De Empire ACC Reflective is een toevoeging aan de Empire ACC lijn. De schoen is net als zijn broers uitgerust met vetersluiting, Easton EC90 carbon buitenzool en Super Natural Fit Kit.

De vetersluiting zorgt voor een strakke, comfortabele pasvorm. Door de geavanceerde Easton EC90 carbon buitenzool gaat geen enkele watt aan vermogen verloren. De Super Natural Fit Kit bestaat uit één binnenzool en inzetstukken in drie verschillende hoogtes voor ondersteuning onder de voetboog. Op deze wijze kan iedere fiets(st)er de Empire ACC Reflective aanpassen aan zijn of haar voet.

De Empire ACC Reflective is vanaf januari 2016 verkrijgbaar voor € 299,95. De maatvoering is 39 tot 48.