thule

Thule ThruRide: fietsendrager met vorkmontage

De Thule ThruRide fietsendrager voor vorkmontage maakt het meenemen van fietsen met steekassen gemakkelijk en veilig, zonder dat extra adapters nodig zijn. De ThruRide is te koop vanaf begin 2016. Bevestigen van een fiets is eenvoudig: de voorste steekas is al op de grond te monteren, voordat de fiets op de drager gezet moet worden. Is eenmaal de as in de wijde klem geplaatst, is met een draaiknop de grip te finetunen, voordat de sluiting vastgezet wordt. Dit waarborgt een stevige en veilige grip op de fiets, zonder het risico dat de vork beschadigt.

De goot voor het achterwiel kan over de lengte verschoven worden om fietsen van diverse lengtes op de fietsdrager te kunnen plaatsen. Hiermee kan de drager ook fietsen met een wielbasis tot 48” aan en met banden tot een breedte van 2,6”. Het achterwiel wordt stevig vastgehouden door een riem met pompgesp en extra bescherming voor de velg.

Veelzijdig
Met de groeiende populariteit van fietsen met steekassen, is de Thule ThruRide een veilige keuze voor iedereen die zijn steekas-fiets op het dak van de auto wil vervoeren. Op deze veelzijdige drager passen alle fietsen met steekassen met een diameter van 12 mm tot 20 mm. Met de bijbehorende adapter kan de Thule ThruRide ook 9 mm quick-releases aan.

Meer info op www.thule.com