Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
The Ride, jouw fietsuitdaging voor 2016? - Bicycletta
bike gear the ride cc

The Ride, jouw fietsuitdaging voor 2016?

BIKEGEAR LANCEERT ULTIEME FIETSUITDAGING: BIKEGEAR.CC THE RIDE

8 etappes, 8 landen, 1.300 kilometer en 17.000 hoogtemeters, dat is BIKEGEAR.CC THE RIDE. Bedwing als duo de bergen in de Alpen, het Zwarte Woud, de Vogezen, de Lorraine en de Ardennen met iconische cols als de Stelvio, Splügenpas, Glaspas en de Grand Ballon. Ontdek de mooiste wegen en natuur in Italië, Zwitserland, Liechtenstein, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, België en Nederland. Dit is de ultieme wieleruitdaging, met de finish in Valkenburg.

Teams van twee rijders fietsen met of zonder begeleider 1.300 kilometer, waarbij 17.000 hoogtemeters worden overwonnen. De wielertocht duurt 8 dagen, kent 8 etappes en komt door 8 verschillende landen.

EERSTE ETAPPETOCHT DOOR 8 LANDEN

BIKEGEAR.CC THE RIDE is de eerste groots opgezette etappetocht die door 8 landen voert. De rijders kunnen zich elke dag in teamverband meten in ‘challenges’ waarbij een segment met professionele tijdsregistratie wordt afgelegd. De karavaan reist van camping naar camping, waarbij alle faciliteiten zijn inbegrepen voor deelnemers en begeleiders. De campings hebben alle faciliteiten die nodig zijn, waaronder massage, fysio en EHBO.

Voor het fietsmateriaal wordt goed gezorgd door de meereizende mecaniciens. Onderweg zorgen motoren, auto’s en signaalgevers voor de veiligheid en hebben de deelnemers twee verzorgingsposten waar ze bijtanken. De koks zorgen voor drie voedzame maaltijden per dag. Elke dag is een avondprogramma waar de briefing van de volgende etappe wordt gegeven. De wielrenner leeft dus acht dagen lang zijn wielerdroom.

Begint het al te kriebelen? Meer info vind je op www.the-ride.cc