Cycle We de fietsapp

CYCLEWE APP: RIDE WITH FRIENDS!

Drie maanden geleden introduceerde Nederlands kampioen wielrennen Niki Terpstra CycleWE, een gratis fiets app voor het plannen van gezamenlijke ritten. CycleWE brengt fietsers eenvoudig en snel met elkaar in contact en biedt hen de mogelijkheid om een sociaal fietsnetwerk op te bouwen. De app richt zich op alle soorten fietsers, van wielrenners en mountainbikers tot e-bike gebruikers.

CycleWE is een fietscommunity waarin alle sociale aspecten van fietsen zijn samenbracht. Plan je fietsritten met anderen, vorm groepen met je vrienden en chat met deelnemers van een rit, leden van een groep of je vrienden. Deel je activiteiten met je vrienden, ontdek wanneer anderen gaan fietsen of bekijk je eigen geplande ritten in je fietsagenda.

Download de app, creëer een account en je hebt je hele sociale fietsnetwerk op één plek!

Alle info vind je op www.cyclewe.com