Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
Mon(t) Ventoux, winters en zomers in de Provence - Bicycletta

Mon(t) Ventoux, winters en zomers in de Provence

In België en Nederland is de herfst volop bezig. De lange koersbroek is al meermaals uit de kast geweest en we kijken met weemoed terug aan de warme zomerdagen. En misschien ook aan die fietsvakantie ronde Mont Ventoux? Wie zich graag terug aan de Ventoux waant, moet beslist het boek van Ingrid Castelein lezen. Ideaal op een terras bij een pastis, maar evengoed bij een warme tas chocomelk bij het haardvuur. Aanrader!

Wat enkele jaren geleden begon als een fijn vakantieverzetje, werd al snel de grote liefde van reisjournaliste en Flandrienne Ingrid Castelein. In de schaduw van de Mont Ventoux pende ze de verslagen en ervaringen van de vele fietsritten en vakanties in de Vaucluse neer. Van het zwoegen op weg naar de top van de Col des Abeilles, tot het loom kuieren over de wekelijkse Provençaalse markt in Bédoin. Ingrid bottelde de seizoenen in dit boek en wil met haar kleurrijke verhalen, nuttige tips en een waslijst aan fietsroutes, een inspiratie zijn voor de bourgondische fietser. Voor u. Bonnes vacances! Met fietsroutes en tips van Ingrid. Ingrid Castelein (1964) is freelance journaliste en werkt onder andere voor het fietsmagazine ‘Grinta’ en het reisblad ‘Grande’. Ze begon haar carrière bij ‘De Standaard’ en ‘Het Nieuwsblad’, waar ze het virus voor reisreportages opliep. Vier jaar geleden besloot ze zich volledig op reisjournalistiek toe te leggen.

Het boek is online te koop bij WPG