Shimano XT M8000

Feilloos schakelen op de MTB met de nieuwe Shimano XT M8000 11-speed

Shimano introduceert met trots de nieuwe mountainbike referentie voor alle enduro, cross-country en trail rijders. De nieuwe Shimano Deore XT M8000 mountainbike groepset wordt geschikt voor vier mountainbike disciplines en zorgt voor grenzeloos rijplezier.
De MTB evolutie brengt Shimano Deore XT M8000 naar 11-speed, gecombineerd met eersteklas functionaliteiten die ook terug te vinden zijn op de high-end XTR onderdelen, wat een meerwaarde betekent voor de prestaties van enduro en cross-country en trail rijders tijdens hun tochten en wedstrijden. De nieuwe DEORE XT M8000 is met zijn krachtige en dynamische werking een nieuwe benchmark in de mountainbikewereld. Met DYNA-SYS11 stimuleert Shimano mountainbikers om overal zo efficiënt mogelijk te fietsen dankzij het geavanceerde versnellingsysteem. Het systeem is ontworpen voor zowel cross-country- als de veeleisende trail rijders. Dankzij het gebruik van uitgekiende materialen, een verbeterde aandrijflijn en een nieuwe vormgeving van de derailleur en de tandwielen zorgt DYNA-SYS 11 voor een lange levensduur en zeker schakelen.