CANNONDALE BRENGT CROSSFIETS OP DE MARKT

De Slate oogt als een racefiets maar als je even goed kijkt ontdek je al snel dat het een rasechte cyclocros fiets is! Een lefty geveerde voorvork, bredere banden en een scherp gebogen staande en liggende achtervork die trillingen opvangt. Deze stoere Cannondale Slate brengt je on- en off-road fietsplezier!

Vlieg over de gaten in de weg, spring van de stoeprand af of ga extreem plat door de bocht! Trails zijn je niet gek genoeg! De Cannondale Slate is gemaakt om plezier op te beleven. Een robuuste fiets voorzien van een 650b x 42c- wielen/bandencombinatie biedt bijna dezelfde buitendiameter als de traditionele 700c x 23c racewielen. Een ideale combinatie van ongelooflijk veel grip in de bochten en een zwevend gevoel van de grote banden op een fiets met supersnel stuurgedrag. De Oliver is speciaal ontworpen voor de Slate en heeft 30 mm deiningsvrije veerweg en super goed stuurgedrag. De scherp gebogen staande en liggende achtervorken buigen door om schokken en trillingen te absorberen voor extra comfort en controle.

De Slate is bedoeld voor wegrijders die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen en voor mountainbikers en enthousiaste buitensporters die graag een iets lossere manier van het ‘racefietsen’ ontdekken. Rijders met een goede techniek kunnen hun grenzen verleggen op de nieuwe Slate op verschillende type ondergrond en beginnende fietsers ontwikkelen juist hun eerste skills op de Slate. Plezier gegarandeerd!