Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
WILIER GTR is racefiets voor meerdere doeleinden - Bicycletta

WILIER GTR is racefiets voor meerdere doeleinden

Of je nu racet of niet, de GTR SL en de GTR Team is bedoeld voor fietsers die een racefiets zoeken voor meerdere doeleinden. Lichtgewicht en direct voor racers, comfortabel en veelzijdig voor fietsers die graag rijden zonder stress. De GTR SL en de GTR Team zijn identiek als het gaat om geometrie en maatvoering. Ze zijn gemaakt in dezelfde carbon mal. Ze verschillen echter van elkaar in carbon compositie. De GTR SL wordt gemaakt van een 60 TON/46 TON carbon samenstelling, om een frame te realiseren van 990 gram. Het GTR Team frame bestaat uit een 46 TON/30 TON carbon mix en hiervan wordt een frame gemaakt van 1190 gram. Met de kennis van carbon van Wilier Triestina, kunnen twee frames worden aangeboden met dezelfde technische eigenschappen, die compleet verschillen in gewicht, prestatie en prijs.