Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
SRAM schakelt draadloos met E-Tap - Bicycletta

SRAM schakelt draadloos met E-Tap

SRAM is van mening dat wanneer je een technologische ontwikkeling maakt deze de beleving van het fietsen niet mag verstoren, maar juist het fietsen makkelijker moet maken. Het is pas een ontwikkeling wanneer je iets elegant wilt maken en hierbij datgene wat in de weg zit weet te verwijderen… en dat is nu precies de ontwikkeling die SRAM heeft doorgevoerd. Het gebruik van kabels om te kunnen schakelen zijn passé. SRAM RED e-Tap is geboren, uitgebreid getest en gelanceerd!

E-Tap biedt een moderne en elektronische manier om te schakelen. Niet alleen is e-Tap 100% draadloos, het schakelen is ook nog eens ontzettend logisch geworden en zo kun je nauwelijks nog een vergissing maken tussen op- en afschakelen. De batterijen in het voor- en achterderailleur hebben een ongekende levensduur en opladen is kinderlijk eenvoudig. Geen kabels betekent dat het systeem zo op jouw fiets is gemonteerd! E-Tap is uitgebreid getest door profwielrenners van wereldklasse en het draadloze schakelsysteem is nu klaar voor de rest van de wereld.