Kwaremont bier wint titel ‘Beste Product van het Jaar 2015 – 2016’

De scores van alle genomineerde producten zijn gebaseerd op vijf criteria: prijs-kwaliteitverhouding, productpresentatie, gebruikstevredenheid, herhaalaankoop en aanbeveling.

In totaal streden er 114 producten mee voor deze prestigieuze prijs, waarbij de consument de uiteindelijke winnaar koos. Meer dan 11.000 consumenten hebben via de website www.besteproductvanhetjaar.be hun favoriete product beoordeeld. Daarmee is deze verkiezing één van de grootste consumentenonderzoeken in ons land waarbij de consument directe invloed heeft op de resultaten.

“Wij zijn bijzonder fier op deze mooie prijs. Met veel enthousiasme werken we aan onze bieren. Telkens er een bier in de prijzen valt zijn we natuurlijk heel gelukkig. We werken met veel mensen aan onze producten, zo’n prijs is dan wel een mooie appreciatie.”

Kwaremont hoopt z’n favorietenrol waar te maken en wordt gepositioneerd als hét kwalitatief, toegankelijk en authentiek bier voor kopmannen. Want net als wielrennen vergt ook brouwen bergen passie, talent en volharding.