Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/easy-facebook-likebox/includes/easy-custom-facebook-feed-widget.php:3) in /home3/necro666/public_html/www.bicycletta.be/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 60
FOTOSPECIAL: Pop-up wielermuseum van Lino Lazzerini in Bédoin (FR) - Bicycletta

FOTOSPECIAL: Pop-up wielermuseum van Lino Lazzerini in Bédoin (FR)

In Bédoin aan de voet van de Mont Ventoux bevond zich afgelopen zomer een pop-up wielermuseum. Bezieler van dit heiligdom voor koersfanaten is Lino Lazerinni. Deze opmerkelijke man exposeerde reeds tijdens de Giro d’Italia en Tour de France. Doorheen de jaren heen verzamelde hij een mooie collectie bij elkaar. Van Bartali, tot Gimoni en Merckx. De echte wielerliefhebber kon er zijn hart ophalen.